Dyrlægehuset i Holte

Cookies og Persondata

Anvendelse af informationer

Alle informationer på Dyrlægehuset i Holte (herefter kaldet DIH) og i Dyrlægens butik er frit tilgængelige og kan læses af enhver.

Enhver form for gengivelse af produkt-informationer, artikler eller andre informationer må kun ske i uændret form, med direkte reference til DIH.

Cookies og Persondata

Det er ikke tilladt at bruge informationer eller data fra DIH i kommercielt øjemed, uden forudgående samtykke.

Opbevaring af informationer

Alle informationer der modtages af DIH opbevares fortroligt, og anvendes kun til relevante formål. Oplysninger udveksles ikke med andre. Dyrlægehuset i Holte er sammen med Nærum Dyreklinik, Dyrlægens Butik, Dyrenes Sundhedsplan og Dyrlægebrevkassen én virksomhed.

Har du spørgsmål til produkter, kan du ringe til os på Tlf. 45 41 19 00

 

Har du spørgsmål om dit kæledyr, er du velkommen til at spørge os på Facebook

Forbehold

Ved enhver form for misbrug eller mistanke om misbrug forbeholder DIH sig ret at annullere misbrugers ordrer samt fjerne misbrugers konto.

Der tages forbehold for valutaændringer, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer, trykfejl samt tekniske fejl. Dette forbehold gør at enkelte varer i en bestilling ikke kan leveres eller at ordren kun kan gennemføres efter priskorrektion for enkelte varer. Kunden bliver altid orienteret via email såfremt dette forbehold er aktuelt.

Dyrenes sundhedsplan

Dyrlægebrevkassen med svar på dit kæledyrs problemer

En dag i Dyrlægehuset i Holte - video

Copyright

Alt indhold på dette website i enhver form (tekst, billeder, lyd, film, software) tilhører DIH eller vore leverandører.

Anvendelse af cookies

DIH anvender cookies (hvad er cookies?) på flere måder, men altid for at brugeren får en bedre oplevelse.

  • For at kunne håndtere en indkøbskurv, der tager varer med fra side til side
  • Til analyse af brugernes anvendelse af hjemmesiden, så den kan forbedres, og give en bedre brugeroplevelse

Vi bruger Google Analytics til at tracke besøg på hjemmesiden, hvor der placeres en cookie på din enhed så vi kan følge dig rundt på vores hjemmeside. De anonyme oplysninger om din færden gemmes i Google Analytics, og vil ikke kunne spores tilbage til en bestemt person.

Vi har en Facebook pixel, der betyder at Facebook placerer en cookie på din enhed, så vi kan målrette annoncering til dig på Facebook.

Google AdWords sætter en cookie på din enhed, så vi kan se hvis dit besøg kommer fra AdWords, og vigtigst; spore om et evt. køb er sket med AdWords som kilde.

Behandling af personoplysninger hos Dyrlægehuset i Holte og Nærum Dyreklinik

1. Indledende bemærkninger

1.1 Formål
1.1.1. Hos Dyrlægehuset i Holte og Nærum Dyreklinik vil vi løbende komme til elektronisk og på anden systematisk måde at behandle forskellige persondata om dig i forbindelse med, at du er klient hos os. Det er nødvendigt for, at du kan blive klient hos os, således vi kan behandle dine dyr. Vi er i den forbindelse forpligtede til at orientere dig om, hvilke oplysninger om dig, vi indhenter, registrerer, videregiver eller i øvrigt behandler.

1.1.2. Det overordnede formål med behandlingen af dine oplysninger er, at kunne foretage den administration, der er knyttet til konsultationer/behandling for dit/dine dyr, dvs. aftaleindgåelsen, behandlingsprocessens opstart, forløb og afslutning, herunder i relation til ydelser mv., du har ret til, samt de forpligtelser, du er underlagt.

1.2 Dataansvar og kontraktoplysninger

1.2.1. Dyrlægehuset i Holte og Nærum Dyreklinik er dataansvarlig for de oplysninger, der behandles af os, og har således i henhold til databeskyttelseslovgivningen ansvaret for, at dine personoplysninger behandles lovligt.

1.2.2. For alle de nævnte personoplysninger gælder, at de behandles i overensstemmelse med de retningslinjer og rammer, databeskyttelseslovgivningen samt evt. øvrig lovgivning sætter herfor.

1.2.3. Dette indebærer bl.a., at du til enhver tid kan rette henvendelse til Dyrlægehuset i Holte og Nærum Dyreklinik hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger, eller hvis du ønsker at gøre dine rettigheder gældende i henhold til databeskyttelseslovgivningen.

2. Behandling af persondata

2.1 Kundekartotek

2.1.1. Når du kontakter os, opretter vi en journal på dig og dit/dine dyr i vort kundekartotek (elektroniske it-system). Her registrerer vi en række forskellige personoplysninger, der som udgangspunkt stammer fra dig selv.

2.1.2. Vi registrerer bl.a. identifikationsnummer på dit/dine dyr og ejers kontaktoplysninger, herunder ejers navn, privatadresse, privat- og arbejdstelefonnummer, forsikringsforhold vedr. dit dyr og en e-mailadresse.
Herudover registreres løbende journaloplysninger om dit/dine dyr. Endelig registreres oplysninger om andre særlige forhold som fx forsikringer, aftaler om kredit, sundhedsordninger og aftaler om andre betalere.

2.1.3. Oplysningerne i systemet kan vi evt. samkøre med oplysninger om andre kunder, fx for at lave forskellige former for statistikker op opgørelser til internt brug samt ved påkrav fra offentlige myndigheder.

2.1.4. Retsgrundlaget for behandlingen følger i udgangspunktet af persondatalovens § 6, stk. 1, nr. 2 (pr. 25. maj 2018 databeskyttelsesforordningens artikel 6 (1), litra b.

2.2 Røntgen- og scanningsbilleder

2.2.1. Når der tages røntgen- og scanningsbilleder, registrerer vi i den forbindelse dit navn samt identifikationsoplysninger om dit/dine dyr.

2.2.2. Retsgrundlaget for behandlingen følger i udgangspunktet af persondatalovens § 6, stk. 1, nr. 2 (pr. 25. maj 2018 databeskyttelsesforordningens artikel 6 (1), litra b.

2.3 Ordinering, indberetning samt fortegnelser over receptpligtige lægemidler

2.3.1. Veterinære recepter indeholder dine personoplysninger som dit navn og adresse. Det er fastsat ved lov, hvilke oplysninger, herunder personoplysninger, en veterinær recept skal indeholde for at et apotek må godkende den udstedte veterinære recept, og du som kunde kan få udleveret den ordinerede medicin til dit/dine dyr. Veterinære recepter er hjemlet i bekendtgørelse om recepter og dosisdispensering af lægemidler.

*) Lovhjemlen er bekendtgørelse om sundhedsrådgivningsaftaler for kvægbesætning, bekendtgørelse om sundhedsrådgivningsaftaler for svinebesætninger og bekendtgørelse om obligatorisk sundhedsrådgivning i minkfarme.

2.3.3. Retsgrundlaget for behandlingen følger i udgangspunktet af persondatalovens § 6, stk. 1, nr. 3 (pr. 25. maj 2018 databeskyttelsesforordningens artikel 6 (1), litra c.

Nyhedsbrevet

Dyrlægehuset i Holte og Nærum Dyreklinik udsender nyhedsbreve ca. en gang om måneden.

Her er du med på listen, der er lavet ud fra de oplysninger der er afgivet i en af klinikkerne, eller ved tilmelding direkte fra hjemmesiden.

Vi bruger Mailchimp til at opbevare emailadresser, navn og evt kæledyrstype.

Hvis du ønsker at blive afmeldt, kan du gøre det i ethvert af de nyhedsbreve der bliver udsendt.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du at modtage emails med gode råd omkring kæledyr, anbefaling af produkter, tilbud på konsultationer og ydelser fra Dyrlægehuset i Holte og Nærum Dyreklinik, Dyrlægebrevkassen, Dyrlægens Butik og Dyrenes Sundhedsplan.

Hjemmeside og webshop

På hjemmesiden er der en Cookie Consent som loven påbyder, hvorefter alle besøg trackes med Google Analytics. Vi gør det for at kunne lave statistik på trafikken, og finde ud af hvilke sider der er gode, og hvilke sider der måske kan gøres bedre. Det bruges også til at vurdere markedsføring med Facebook og AdWords.

Når du handler på hjemmesiden, gemmes oplysninger om navn, adresse, email og telefon.

Det er oplysninger du selv kan se, ved at logge ind på din konto med den emailadresse du brugte da du handlede.

Hvis du ikke har noget login, kan du få det ved at bede om at få sendt en ny kode her.

Der gemmes ingen betalingsoplysninger, da betalingen sker via ePay og NETS

Tilbud og gode råd til dit kæledyr

Tilbud og gode råd til dit kæledyr

Få vores tilbud hver måned, med gode råd til pleje og pasning af dit kæledyr.

Så er du tilmeldt, tak, du får en mail som du skal bekræfte, så vi er sikre på du har skrevet rigtigt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This